Rock Noc 26.12.2020 r. g.22.00

Rock Noc 26.12.2020 r. g.22.00
W ostatniej w 2020 roku audycji Rock Noc Keith Richards i winylowy zapis koncertu legendarnego gitarzysty The Rollings Stones. Występ odbył się w hollywoodzkim Palladium w 1988 roku. Zagra też Budgie, Metallica oraz Queen. Zapraszam, Polskie Radio Rzeszów sobota 26.12.2020 r. g.22.00

Lista utworów:

Budgie: Melt The Ice Away, All At Sea, Pyramids, Don't Go Away
Keith Richards: Take It So Hard, How I Wish, I Cloud Have Stood You Up
Too Rude, Make No Mistake, Time Is On My Side
Eric Clapton's Crossroads: Layla, Purple Rain, High Time We Went
Waglewski Fisz Emade: Ziemia, Słowo, Nielegalny kolor
Metallica: The Unforgiven, Nothing Else Matters

Queen "A Night At The Odeon"

1. "Now I'm Here"
2. "Ogre Battle"
3. "White Queen (As It Began)"
4. "Bohemian Rhapsody"
5. "Killer Queen"
6. "The March of the Black Queen"
7. "Bohemian Rhapsody" (Reprise)
8. "Bring Back That Leroy Brown"
9. "Brighton Rock"
10. "Guitar solo"
11. "Son and Daughter"
12. "Keep Yourself Alive"
13. "Liar"
14. "In the Lap of the Gods... Revisited"


Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.