Rock Noc 04.09.2021 r g.22.00

Rock Noc 04.09.2021 r g.22.00
fot. Robert Bartusik
Witam i zapraszam na audycję Rock Noc w sobotę 4 września. Nowy Iron Maiden, rocznica płyty "Rocka Rolla" zespołu Judas Priest oraz urodziny Rogera Watersa i Freddiego Mercury do głowne tematy naszego spotkania. Po pólnocy koncert dla 200 osób z płyty "...all this time" który wykona Sting. Start audycji godz.22.00 Polskie Radio Rzeszów.

Lista utworów:

Iron Maiden: Seajutsu
Judas Priest: One For A Road, Rock Rolla, Never Satisfield

Steven Wilson „Hand, Cannot, Erasure”
First Regret
3 Years Older
Hand, Cannot, Erasure
Perfect Life
Home Invasion
Warsaw Buldogers: Osamotniony
Roger Waters: The Ballad Of Bill Hubbard, What God Wants, Too Much Rope
Soundgarden: Let Me Drown, Superaunknown, Black Hole Sun
Queen: Mustapha, Fat Bottmed Girls, Bicycle Race, If You Can’t beat Them, More Of That Jazz
Jon Lord Blues Project: Lazy

Sting …all this time…
1. Fragile"
2. "A Thousand Years"
3. "Perfect Love... Gone Wrong"
4. "All This Time"
5. "Seven Days"
6. "The Hounds of Winter"
7. "Don't Stand So Close to Me"
8. "When We Dance"
9. "Dienda"
10. "Roxanne"
11. "If You Love Somebody Set Them Free"
12. "Brand New Day"
13. "Fields of Gold"
14. "Moon over Bourbon Street"


Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.